La oss gi deg et glimt av hva en typisk dag på vårt retreat innebærer, slik at du kan begynne å forestille deg de fantastiske opplevelsene som venter på deg. Nøkkelen til en sunnere og sterkere deg begynner med å praktisere sunne vaner. I alle våre fordypninger, vil du både lære og praktisere disse sunne vanene hver eneste dag. Tillat oss å gi deg en smakebit på hva du kan forvente fra en typisk retreat-dag, og hvordan du vil utvikle den beste versjonen av deg selv dag etter dag.

En liter

Morgen-ritual med green juice og tonic

Vi starter dagen din med riktig hydrering – du er tross alt rundt 70% vann! Vi tar en shot av aktivt kull og/eller annen detox-formel i vårt deilige sitron- og ingefær-infuserte vann. Dette hjelper kroppen din med å kvitte seg med skadelige giftstoffer og gir deg en energisk start på dagen.

Kaldpresset juice

Hver morgen begynner vi dagen med deilige og næringsrike drikker – ferskpresset juice, supersmoothies, tonics eller te. Under vårt Bali-renseprogram får du også glede deg over en variert samling av fargerike Atalantia kaldpressede juicer. Fra mettende vanilje- og sjokolademandelmelk til næringsrike rotgrønnsaker, kokosvann og forfriskende grønne varianter. Dette er en essensiell del av vår helhetlige helsefilosofi. Det er verdt å merke seg at hver 500 ml kaldpresset juice inneholder omtrent 3 kg grønnsaker, noe som gir kroppen din den næringen den trenger for å blomstre og du får hele 6 av dem daglig under renseprogrammet i tillegg til shots. Med andre ord, som Tariq uttalte, en juice fest, not a juice fast. 

Smoothie
Meditasjon

Guided meditasjon og mindfulness

Våre guidede meditasjoner tar deg med på en vakker indre reise. De representerer en subtil, men kraftig måte å rette din energi mot det livet du ønsker å våkne opp til. Gjennom en harmonisk kombinasjon av takknemlighet, tilgivelse, selvkjærlighet og visualiseringsteknikker, blir disse veiledede øktene en kilde til sjelsrikdom og bringer en dyp følelse av velvære og fred inn i din nye dag. Meditasjonene gir deg muligheten til å starte dagen din i harmoni med deg selv og dine ønsker.

Pust og bevegelse

En sunn kropp er en kropp der energien flyter fritt. Vi legger grunnlaget for dette ved å tilby varierte klasser fra yoga til dyrebevegelser. Dette gir en tilnærming som gir plass for deltakelse på alle kondisjonsnivåer.

I løpet av dagene bygger vi gradvis på våre ferdigheter sammen, og introduserer stadig nye bevegelsesformer. Når du når slutten av fordypningen, vil du bli overrasket over din forbedrede fleksibilitet, smidighet og styrke. Du vil ha oppnådd en dypere forbindelse med kroppen din og oppdaget ditt sanne potensiale.

Yoga og bevegelse
Frokost

Vitaliserende frokost

Dagen fortsetter med en deilig, tropisk, frukt og superfoods. Våre dyktige kokker er også kjent for å skape magiske kulinariske overraskelser fra tid til annen, slik at hver morgen blir en smaksopplevelse.

Vakre øyeblikk sammen

Noen deler av dagene våre vil variere avhengig av om vi drar på spennende ekskursjoner sammen eller tilbringer tid på sjarmerende lokale kafeer. Vårt program gir deg balanse mellom avslappende dager og mer aktive dager. Dette gir deg muligheten til å nyte mer hvile noen dager, mens andre dager byr på spennende opplevelser og aktiviteter.

Uansett hva dagen bringer, vil tiden vi tilbringer sammen berike deg med mange uforglemmelige øyeblikk som kan gi minner for livet. 

Vakre øyeblikk
Selvpleie

Tid for Egenpleie og Avslapning

Vi legger vekt på å inkludere tilstrekkelig nedetid i vårt program, slik at du kan nyte en god bok, få en ny solbrun farge, slappe av ved bassenget eller behandle deg selv med en av våre nøye utvalgte lokale og internasjonale kvalitetsbehandlinger fra våre egne terapauter. Dette er øyeblikkene som gir deg muligheten til å pleie deg selv og finne fullstendig avslapning under ditt opphold.

Inspirerende lunsjer

Våre måltider er skreddersydd for å imøtekomme ulike diettpreferanser og helsebehov. Vi er stolte av å tilby 100% plantebaserte, glutenfrie, melkefrie, dyrefrie, soya-frie, maisfrie og GMO-frie måltider.

Vår meny spenner fra nøye utvalgte ville delikatesser til fortryllende molekylær gastronomi og gourmet hagekost. Uansett hva du foretrekker, kan du være trygg på at hvert måltid er en smakfull opplevelse som ivaretar både din helse og dine gastronomiske ønsker.

Lunsj
Workshops

Lærerike workshops

Utforsk enkle detox-protokoller som du kan enkelt integrere i din daglige rutine for å forbedre livskvaliteten din. Dykk ned i dine egne begrensende overbevisninger og lær hvordan du kan frigjøre deg fra dem. Skap et klart veikart for det livet du drømmer om å leve. Mest viktig av alt, lær kunsten å manifestere dine ønsker og mye mer. Vårt mål er å ruste deg med verdifull kunnskap som gir deg evnen til å skape varig og meningsfull forandring i ditt liv.

Dagen avsluttes med Gourmet Middager

Dagen nærmer seg sin avslutning med en herlig måltidsopplevelse sammen med nye venner. For hver ny dag som går, føler du at du blir like levende som maten vi serverer deg. Vårt mål er å berike både kropp og sinn, og vår kulinariske opplevelse er en del av den livlige reisen du deltar på. Sammen skaper vi minner som kan vare livet ut.

Dinner
Overnatting

Nattens ro og dyp hvile

Fullfør dagen med en velbehøvd nattesøvn og få den dype avslapningen du fortjener, omgitt av den fredelige naturen.

*Overnatting varierer avhengig av pakkene og bestillingstidspunkt.

Vår visjon

Vi ønsker å gå utover bare å tilby en “ferie”. Vår visjon er å gi deg en gave som din kropp og ditt sinn vil verdsette i lang tid etter at du har returnert hjem. Bli med oss på et engasjerende og inkluderende detox-retreat i en av våre globale helligdommer, nøye utformet for å avdekke den sanne versjonen av deg selv. Gjennom denne reisen gir du deg selv den uvurderlige gaven av levende helse.

Workshops
Hvorfor oss

Hvorfor velge oss?

Med mer enn 18 års erfaring og et veletablert rykte for bemerkelsesverdige vakre detox-opplevelser, betrakter vi oss selv som ledende eksperter på din indre ro og sjelekontakt.

Vi får ofte tilbakemeldinger på at det er det beste de har vært med på. Noen av de mest transformerende opplevelsene i deres liv.

Hva du skal forberede deg på

Gjør deg klar for en opplevelse i luksuriøse omgivelser, daglige beroligende yogaseanser, meditasjon og mindfulness, en 3-dagers fargerik juice-detox, fantastiske spa-behandlinger, dyptgående transformasjonsverksteder for å løse gamle blokkeringer, samt mye mer. Du kan velge å komme alene eller ta med noen du er glad i og sammen kan dere utforske alt Atalantia, Metamorhosis og Bali har å tilby.

Atalantia