Yin Song
Inner connection Retreat

Alle pakker
inkluderer;

  • 3 måltider og snacks hver dag
  • Alt inkludert i programmet
  • Båttransport til og fra stedet
  • Overnatting under retreat datoene
  • Daglig renhold
  • Internett tilgang (starlink) – wifi

Her finner du pakkeløsningene for retreatet. Du har mye å glede deg til!

EARLY BIRD prisen gjelder frem til ut juni eller de 10 første deltakere som bestiller.

Pakkene består av følgende:

1. En hel hytte for deg selv – Det er ekstra luksus å ha en hytte på nær 100 m2 for seg selv. Prisen er høyere så klart og betinger at det lar seg gjennomføre med tanke på antall deltakere. Hvis vi må gjøre endringer i etterkant så vil du få refundert eventuelle mellomlegg om du velger denne løsningen.

2. Delt hytte med en person til av samme kjønn eller for par. Dette er en ideel løsning om du ikke reiser med venner. Hytten er romslig.

3. Delt hytte med to andre personer av samme kjønn – Rimeligste versjon. Vi har noen hytter som er ideelle for denne løsningen. Dette er den mest økonomiske av pakkene.

Hyttene våre er på ca 100 m2, er romslige med god plass, vakre spesialdesignede 8 kantede (octahedron) på 2 etasjer med bad med toalett og dusj og soverom i 2 etasje i tillegg til nesten 30 m2 stor terrasse ideell for å henge opp hengekøyer for en god siesta eller for å slappe av litt mellom programmet. Enkelte forestrekker også å sove i hengekøye fremfor seng, da er det også mulighet for det.

Det lønner seg å sikre din plass snarest mulig! Dette fordi flybilletter ikke blir rimeligere jo nærmere retreat datoen man kommer og fordi early bird prisen gir deg en solid rabatt. Om du har spørsmål du trenger svar på før du kan ta en avgjørelse kan du ringe eller sende email, men sjekk først vår FAQ (ofte stilte spørsmål).

Del opp betalingen

Uansett hva du velger, tilbyr vi også en praktisk delbetalingsløsning som gir deg muligheten til å fordele kostnadene over tid. Du finner KLARNA i betalingsvindu ETTER kassen når du bestiller din pakke. 

Betalingen kan deles opp fra 3 til 36 deler slik at det er overkommelig å investere i deg selv.

Om du ikke får innvilget Klarna så kan du spørre oss om delbetaling i 3 deler (første del fungerer som depositum, siste del må betales senest 30 dager før retreatet). Om denne metoden brukes tilfaller det et fakturagebyr på 500kr.

SINGLE CABIN

PRIVAT HYTTE (eget rom alene)

Total verdi:  49499 nok
Early Bird pris: 35999 NOK (t.o.m. 30 Juni, gjelder kun 10 første billettene)
Spar 13500 kroner nå (27% rabatt)

EARLYBIRD
Spar 27% nå

kr 35990

Anbefalt

SHARED CABIN – DOUBLE

DELT ROM, 2 av samme kjønn
(eller for par – pris per pers)

Total verdi:  44999 nok
Early Bird pris: 29999 NOK (t.o.m. 30 Juni, gjelder kun 10 første billettene)
Spar 15000 kroner nå (33% rabatt)

EARLYBIRD
Spar 33% nå

kr 29999

SHARED CABIN – TRIPLE

DELT ROM, 3 av samme kjønn

Total verdi:  41750 NOK
Early Bird pris: 26999 NOK (t.o.m. 30 Juni, gjelder kun 10 første billettene)
Spar 14751 kroner nå (35% rabatt)

EARLYBIRD
Spar 35% nå

kr 26999

BONUS! SPENNENDE INTERVJU

I denne videoen får du se et spennende intervju mellom Kjetil Dreyer (Grateful Nature), Iselin Amanda Støylen og Chris Mapstone rundt Yin Song – Inner Connection retreat på Paraiso da Vida i Amazonas, Brasil.

Intervjuet gir deg verdifulle svar og viser deg veien mot en dypere indre kontakt gjennom deltakelse på dette svært unike og eksotiske retreatet.

Dette er noe helt utenom det vanlige og du har kanskje allerede forstått det, ved å se intervjuet så vil du også få en litt dypere innsikt i verdien dette kan gi deg, historien bak og menneskene som arrangerer, samt også selve retreat stedet som eies av Grateful Nature grunderne.

Klikk på play ikonet under for å se videoen.