Bli med på reisen

La deg føre med til dette vakre paradiset og la deg omfavnes og ivaretas på et dypt og inderlig plan slik at du kan vandre tilbake til verden og sivilisasjonen med fulladede batterier, med ny giv og livsglede, dyp kontakt med deg selv og ny livsgnist. Skap nye minner for livet, minner og følelser du vil bære med deg, for det vil du få på dette paradisiske stedet. Hva er livet om det ikke leves?

På Paraiso da Vida (livets paradis) ivaretatt av arrangørene Iselin og Chris er du i de beste hender og kan ha tillit til at du blir holdt og næret hele veien igjennom. Nå er det din tur til å virkelig skjemmes bort og delta på noe så eksotisk og unikt at du vil føle deg oppløftet med en fornyet indre fred og dypere sjelekontakt når du forlater oss.

Din investering i deg selv vil dryppe på flere enn deg selv, alle du møter i etterkant vil påvirkes positivt av at du har ivaretatt deg selv og vist deg selv denne grad av selvkjærlighet. Dette er vår erfaring med alle som har besøkt stedet og deltatt på retreats på stedet, de snakker om det i årevis etterpå og nevner det som en av dypeste transformerende opplevelsene de har hatt i livet.

Det er en investering for livet, og som andre retreater så er det noe svært annerledes enn du opplever i det daglige, dermed ligger verdien også i det å faktisk våge å det å ta steget og bli med, selv om sinnet fort kan forsøke å overtale deg til å avvente eller skape alle mulige andre grunner til å ikke delta, så er kanskje dette en av disse mulighetene du kun får EN gang i livet, grip den og bli med oss på denne reisen. Du vil aldri angre, det er vårt løfte til deg. 

Vi gleder oss til å se deg i Paradis i Amazonas i Brasil. 

Amazonas

venter på deg