6

Dager

25

Plasser

Cacao seremoni

Yoga og bevegelse

Verdifulle Workshops

Nydelige opplevelser

Bli med på en
eksotisk reise

04-10 Oktober 2024

Med en hjertevarm velkomst og stor entusiasme inviterer vi deg til vår Yin Song – Inner Connection Retreat, et uforglemmelig eventyr i Brasils Karibien av Amazonas denne høsten. 

Forestill deg selv ved siden av en mektig elv omkranset av hvite strender så langt øyet kan se, omfavnet av naturens underverker og apenes og fuglenes sang mens du dykker dypt inn i selvoppdagelse og fornyelse. Dette magiske retreatstedet er skapt, eies og driftes av eierne av Grateful Nature og kalles Paraiso da Vida – Retreat & Community, kanskje har du allerede hørt om stedet? 

Bli med oss på et 6-dagers eksotisk retreat i Paradis for dypere indre kontakt. Vårt retreat bringer deg inn i et hellig rom for å vekke til live forbindelsen mellom deg og ditt indre univers. 

Vi vil tilbringe dagene sammen, fordypet i nærende praksiser og opplevelser, inkludert yin yoga, meditasjon, kakao-seremonier, lydreiser, musikk og naturopplevelser. Du blir invitert til å utforske ditt indre og oppdage din sanne essens og din indre autentisitet.

Opplevelser du vil huske resten av livet

Vakre seremonier

Detox Smoothier

Retreatet tilbyr deg et rom for tilkobling og fornyelse. En transformerende opplevelse du vil huske resten av livet! 

Du  vil ta del i verktøy og praksiser for å dyrke nærvær, selvbevissthet og harmoni i kropper, sjel og sinn. 

På programmet vårt finner du daglige yoga- og meditasjonspraksiser. Hver dag vil inkludere ulike verksteder og opplevelser, inkludert lydhealing, uttrykksverksteder, musikk, pusteøvelser, seremonier, kakao, vår egen private konsert med Chris og mer.

Programmet for vår retreat er nøye sammensatt for å tilby både fred og hvile, samt en beholder hvor vekst og helbredelse kan finne sted.

Vi ser virkelig frem til å dele denne opplevelsen med deg, og håper du vil bli med oss.

Våre erfarne guider

Iselin Amanda Støylen

Iselin er født og oppvokst på Tromøya, og bor i dag i i regnskogen på østkysten av Australia. Hun er en lidenskapelig utøver av urtemedisin og medisinsk astrologi. Iselin er lidenskapelig opptatt av å hjelpe hennes klienter med å finne harmoni og velvære.

Iselin jobber med planter og mennesker gjennom en holistisk tilnærming, med fokus på forståelsen av både den fysiske og energetiske sammensetningen av mennesker og urter, og hvordan disse samhandler med hverandre. Hun har tilbrakt det siste tiåret med studier av ernæring, yoga, meditasjon, urtemedisin, og medisinsk astrologi, og har en tilnærming til helse som er helhetlig, jordnær og anvendelig.

Iselin er en erfaren yogalærer, med nesten et tiår med undervisningserfaring, og hun tilbyr myke og behagelige yogaklasser, der hun fletter sammen både yin-yoga og mild flyt.

Christopher Mapstone

Mapstones musikk er dypt forankret i bevisste tekster, gjennomtenkte rytmer og melodiske, jordiske melodier. Han blander og bøyer medisin, reggae, folkemusikk og verdensmusikk inn i en unik fusjon og uttrykk.

En sangbærer, en musikalsk mystiker, en vever av melodi og rytme. Chris Mapstone har tilbrakt et tiår med å reise i flerdimensjonale musikalske riker. Han har delt sitt hjerte og sin musikk over hele verden på festivaler, arrangementer, tilfluktssteder, tepee-er, bål og seremonier. Hans musikk fortsetter å vokse og blomstre mens han følger musikken og inspirasjonen dit den trengs. Etter å ha delt scener og plass med andre visjonære artister som Murray Kyle, Darpan, og Lulu og Mischka. Chris’ musikalske vei er en av helbredelse og tjeneste; Det er et dypt dykk inn i mysteriet, innpakket i et varmt teppe av kjærlighet og nåde.

Ved å kombinere stemme, Yidaki (didgeridoo), perkusjon, gitar og fløyter, vever Mapstone en oppløftende og fortryllende lyd. Tekstene og musikken er transformative; de knytter kroppen og ånden i en flerdimensjonal sonisk reise av hjertet; for hjertet og fra hjertet.

“For anyone listening… I can’t speak highly enough of these two loving souls. Beautiful hearts and genuine gifts with connection to others!” 

Grant Johns, Brisbane, Australia 

“Your music is true gift. Last night shifted me, something happened…peace presented itself. I started to tear up on many occasions, at first I didn’t know why, then I realized…it was gratitude. Thank you 🙏❤️”

Jess Caux, Parry Sound, Ontario 

Kakao

en plante med mange egenskaper

Opplev kakaoens kraft i vårt retreat. Denne fantastiske planten har blitt brukt i århundrer for å fremme tilstedeværelse, harmoni og velvære.

Profetier forteller oss at kakao er en av de 7 hellige plantene som er gitt til menneskeheten som verktøy for oppvåkning og «enlightenment»; for å bidra til å gjenopprette harmoni og balanse på Jorden.

Kakao er en plante med en lang og rik historie blandt Maya kulturen i Sentral Amerika, og vi gleder oss til å dele mer om kakao med deg i den vakre regnskogen i Brazil!

Nyt og føl

“It was the best experience ever, highly recommend going 😍”

Anja Do, Poland 

“You are so FORTUNATE!!  Such talent, love, and ceremonial leadership right in your midst!  GO share time with these two! One of the best experiences ever!” 

Holly Bright, BC, Canada

“Such an eye opener experience of the power of your senses (smell, touch, sound and sight)!”

Vikki tree wellness centre, Ontario, Canada

“Like nothing I have ever experienced before. Simply incredible!”

Rana, Ontario, Canada

Massage og spa

“Ønsker du å oppdage universets hemmeligheter, tenk i form av energi, frekvens og vibrasjon.”

– Nikola Tesla

Lydterapi
«Sound Healing»

Oppdag universets hemmeligheter gjennom vibrasjonens kraft. Våre lydreiser transporterer deg inn i et rike av dyp avslapning og fred, der hver celle i kroppen din vekkes til liv gjennom resonansen av helbredende lyder.

Gjennom lyd og vibrasjon hjelper vi kroppen til å finne tilbake til sin egen naturlige resonans, og skaper dyp avslapning og ro.  Vi lytter ikke kun gjennom ørene, men gjennom hver eneste celle i kroppen.

Våre lybad er mer enn bare musikk; de er en portal til indre velvære og transformasjon.

Slipp taket, åpne hjertet og la deg føre med på en reise gjennom lydens fortryllende landskap.

Chris har flere tiår med erfaring innen lyd og musikk. Han blander sammen både instrumenter og sang, og skaper vi frodige lydlandskaper som fører deg inn i en transendental eller drømmeaktig tilstand, der alt du trenger å gjøre er å slappe av og ta imot.

Målet vårt er at du skal forlate oss oppfrisket og fornyet, fylt med inspirasjon, glede og fred. La deg omslutte av et sonisk samspill av improviserte, loopede lydlandskaper og et bredt spekter av akustiske instrumenter som didgeridoo, fløyter, trommer, munnharpe, resonansstemmer og klokkespill.

“I didn’t know I needed this incredible experience, but, now I know I did. What a life changing event!”

Michael Stringer, Toronto, Ontario

Yin Yoga og

rolig «flow» yoga

Vi starter hver morgen med en rolig yoga- og meditasjonstime. Disse timene passer for alle nivåer av erfaring, og er øvelser i nærvær og tilstedeværelse, med pusten som ankerpunkt. Iselin vil guide oss gjennom myke, flytende bevegelser og avslappende yin yoga for å skape velvære i kropp og sinn.

Yin Song

Yin Song er en integrert reise gjennom yoga, levende musikk, kakao seremoni og lydbad, som fletter sammen restorative yogastillinger og meditasjon med helende vibrasjoner av lyd og musikk. Dette er en dypt avslappende og nærende opplevelse som beriker alle dine sanser.

Yoga Nidra

Opplev Yoga Nidra, også kjent som yogisk søvn, en guidet meditasjonsform som fører deg inn i en tilstand hvor kroppen sover mens sinnet forblir våkent og oppmerksomt. En time med Yoga Nidra tilsvarer fire timer med dyp søvn.

Du trenger ingen tidligere erfaring, alt du trenger er å delta med et åpent hjerte og motta.

Indre ro og fred

***** Eksklusive opplevelser

Livets paradis

Nydelig mat

Magien
i Amazonas

I hjertet av Amazonas regnskogen i Brasil, i et av de vakreste stedene på planeten kalt Karibien av Amazonas, finner du et eksotisk retreatsted med 1,8 km privat hvit krystallsandstrand i Rio Arapiuns elven. Et paradis som det også er mulig å eie en del av og som har 20 ulike medeiere av hytter på stedet som gjør sine hytter tilgjengelig tilknyttet retreats. Er du interessert i å eie en egen hytte på området kan du se webinar for dette her. Her har vi skapt et sted med en eksotisk og vakker åpen yoga shala som hjerte av området i tillegg til vakre dining arealer.

Hytteparken består av 16 vakre hytter, hvorav 10 av dem 100 + m2 store, 8 kantede, 2 etasjes eksotiske Molocas med palmetak utsmykket med vakre detaljer, disse er et mesterverk i seg selv og du får det ikke mer eksotisk enn dette. Det er internett via starlink tilknyttet stedet og hele området er drevet på solcelle energi med backup generator, altså helt off grid.

Årlig holdes det 6-10 ulike retreats på stedet, alt fra rene yoga retreats til musikkopplevelser, matopplevelser(gastronomi), coaching, meditasjon og silent retreats, naturopplevelser med mer. 

Rio Arapiuns elven som er eldre enn Amazonas elven kan lett forveksles med et hav, men det finnes ikke saltvann her og vannet er så krystallklart og rent at det kan drikkes og er trygt å bade i. Elven holder 24-26 grader året rundt og I den svømmer både grå og rosa delfiner, det hender også at vi får svømme sammen med dem.

Stranda kalles Praia do Macaco grunnet dens mangfold av aper, apene hopper rundt oss i trærne overalt, og det er 8-15 ulike raser av dem. De er alle fredelige og forstyrrer ikke menneskene på stedet. Stedet er trygt også for barn og det er nær sagt ingen mygg i den tiden Yin Song – Inner Connection retreatet arrangeres og området er helt fritt for malaria. Dette er et av de reneste gjenværende områdene på planeten vår. 

Paraíso da vida er skapt for sjeler som ønsker å komme hjem til seg selv og oppnå optimal helhetlig helse. Det er et sted hvor du kan finne indre fred og ro og lade opp dine oppbrukte batterier.

Privat og bortgjemt fra sivilisasjonens stress og forurensning, og lysforurensning er dette en unik plass med uendelige muligheter for å rense og connecte dypere med kropp, sinn og sjel, kontakt med naturen og andre vakre og gode sjeler.

Du får også møte det lokale strandfolket som de kalles der nede, “river tribes” eller river people, vakre, fredfulle mennesker som har omfavnet Paraiso da Vida som sitt eget og er en del av alt vi gjør her. Vår misjon og en av grunnene til at vi arrangerer retreats er også å ivareta denne rike naturen og det lokale elvefolket.

Se galleri fra området (klikk på en av bildene under for stort format)

“This is a magical place where you can totally retreat from every day life. Surrounded by nature, wildlife, miles of beautiful white beaches and a river with temperatures close to 26 degrees gives the the most nourishing experience. Resting in hammocks supports deep rest perfectly too”

Ziva, Norway

One of the most special places I’ve ever been, for sure. A beautiful and pure connection with nature, super friendly and helpful people, comfortable accommodation, private beach and incredible tours. All of this contributed to the somewhat magical atmosphere of this piece of paradise. It was worth every second! I already want to go back!

Anna Cecilia, Brazil

“Peace, tranquility, natural beauty, clean air, clean drinking water, epic wildlife around, amazing beach! Could go on and on, but simply put – true paradise”

Steinar, Norway

It was an indescribable trip, almost a turning point for me! The experience of community-based tourism with the energy of the Amazon forest is something difficult to put into words. I think that getting to know the forest is essential to spark a genuine desire to protect it, not to mention the importance of getting to know other parts of Brazil with different experiences, accents and customs. Villa Arapiuns provided me with all of this!

Heloisa, Brazil

Bli med på reisen

La deg føre med til dette vakre paradiset og la deg omfavnes og ivaretas på et dypt og inderlig plan slik at du kan vandre tilbake til verden og sivilisasjonen med fulladede batterier, med ny giv og livsglede, dyp kontakt med deg selv og ny livsgnist. Skap nye minner for livet, minner og følelser du vil bære med deg, for det vil du få på dette paradisiske stedet. Hva er livet om det ikke leves?

På Paraiso da Vida (livets paradis) ivaretatt av arrangørene Iselin og Chris er du i de beste hender og kan ha tillit til at du blir holdt og næret hele veien igjennom. Nå er det din tur til å virkelig skjemmes bort og delta på noe så eksotisk og unikt at du vil føle deg oppløftet med en fornyet indre fred og dypere sjelekontakt når du forlater oss.

Din investering i deg selv vil dryppe på flere enn deg selv, alle du møter i etterkant vil påvirkes positivt av at du har ivaretatt deg selv og vist deg selv denne grad av selvkjærlighet. Dette er vår erfaring med alle som har besøkt stedet og deltatt på retreats på stedet, de snakker om det i årevis etterpå og nevner det som en av dypeste transformerende opplevelsene de har hatt i livet.

Det er en investering for livet, og som andre retreater så er det noe svært annerledes enn du opplever i det daglige, dermed ligger verdien også i det å faktisk våge å det å ta steget og bli med, selv om sinnet fort kan forsøke å overtale deg til å avvente eller skape alle mulige andre grunner til å ikke delta, så er kanskje dette en av disse mulighetene du kun får EN gang i livet, grip den og bli med oss på denne reisen. Du vil aldri angre, det er vårt løfte til deg. 

Vi gleder oss til å se deg i Paradis i Amazonas i Brasil. 

Amazonas

venter på deg

Andre spørsmål?
Kontakt oss på epost eller tlf: 45600654